Verzending en levertijd - Clean Bum

Verzending en levertijd

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 3,50 voor Nederland en België. Boven een bestelling van € 35,- zijn de verzendkosten gratis. We verzenden je bestelling in de meeste gevallen met PostNL of DHL .

 

Wat is de levertijd van Clean Bum?

Bij de producten staat altijd een geschatte levertijd. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je een e-mail met een track & trace code. PostNL en DHL streven ernaar om alle pakketten zo snel mogelijk uit te leveren. Doorgaans duurt het 1-3 werkdagen. Zodra wij je bestelling hebben verzonden ligt dit proces niet meer in onze handen. Het kan zijn dat je bestelling (rond de feestdagen) vertraging oploopt.

 

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen.

 

Wat is het retourbeleid van Clean Bum?

Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Retourneren is gratis. Overige informatie lees je op deze pagina waar je tevens het retourformulier in kunt vullen.

 

Mijn artikel is beschadigd, incompleet of verkeerd geleverd, wat moet ik doen?

Als je een klacht hebt over een artikel kun je contact opnemen mailen naar info@cleanbum.nl of via ons contactformulier.

Vermeld hierbij altijd je bestelnummer zodat we samen de meest passende oplossing kunnen bedenken.

Winkelwagen