Retourneren - Clean Bum

Retourneren

Herroepingsrecht

Hoe kan ik de artikel(en) retourneren?
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Geen zorgen, je hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering een retour te melden, zonder opgave van reden. Je hebt na melding van retour nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

Je ontvangt van ons een retourlink via de mail.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cleanbum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en kan je binnen 14 werkdagen na retourzending je geld weer terug verwachten.

Let op:

  • Zonder aangemelde retour nemen we geen items retour.
  •  Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd. De product verpakking is (indien redelijkerwijs mogelijk) intact.
  • Je bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen, bewaar dus je verzendbewijs.

Items die buiten de retourtijd van 14 dagen na aanmelding van retour vallen, worden niet retour genomen.

Download het onderstaande formulier en stuur deze ingevuld naar info@cleanbum.nl

Winkelwagen