Postpartum spoelfles? Wat maakt de Peri Bottle tot de beste postpartum verzorging? - Clean Bum

Postpartum spoelfles? Wat maakt de Peri Bottle tot de beste postpartum verzorging?

Een postpartum spoelfles gebruik je voor een perfect hygiëne tijdens én na de zwangerschap. Ben je niet zwanger maar wél op zoek naar een fijne verzorging van jouw intieme zones? Ook dan maak je gebruik van de Peri Bottle. Thuis, onderweg of op vakantie. Niet elk toilet is namelijk voorzien van een fijn bidet. Wat zijn de voordelen van deze hand-held bidet? Hoe gebruik je de Peri Bottle en voor wie is deze verzorging geschikt?

Waarom kiezen voor een postpartum spoelfles voor de verzorging van je intieme zones?

Als je zwanger bent, net bent bevallen of gewoonweg houdt van een fris gevoel, dan kun je niet zonder een bidet. Zeker omdat je wat beperkter bent in je bewegingsvrijheid. Je intieme zones reinigen met toiletpapier is dan niet altijd makkelijk of gewenst. Een fluweelzachte verzorging met water biedt dan uitkomst. Toch is lang niet elk toilet voorzien van deze zachte reiniging. Daarnaast geeft toiletpapier je ook lang niet altijd de verzorging en hygiënische frisheid die je nodig hebt na een toiletbezoek. Ook kan het ruwe papier eenvoudig voor irritaties or ruwheid zorgen. Iets waar je natuurlijk liever niet aan wilt denken en eenvoudig kunt voorkomen met de postpartum spoelfles. Deze bidet is geschikt voor iedereen.

Voor wie is een postpartum verzorging bidet geschikt?

Zeker na een bevalling heb je de behoefte aan een milde en frisse intieme verzorging. Je kiest ook voor een postpartum spoelfles als je nét dat beetje extra persoonlijke hygiëne nodig hebt. Bijvoorbeeld tijdens de menstruatieperiode of na een operatieve ingreep. Het handige Peri Bottle bidet flesje van Clean Bum past eenvoudig in je tas. Door het opbergtasje neem je de postpartum spoelfles altijd discreet met je mee. Onderweg, maar ook op reis of als je op vakantie bent. Jouw intieme en frisse verzorging neem je dus altijd eenvoudig met je mee.

De voordelen van een bidet spoelfles voor je billen of vagina.

De draagbare knijp- en bidetfles heeft een lang mondstuk met een gebogen uiteinde. De kop fungeert als een subtiele sproeier waarmee je jouw intieme zones makkelijk en hygiënisch kunt reinigen. Je kunt de Peri Bottle postpartum spoelfles gebruiken voor jouw billen, maar ook voor het schoonspoelen van je vagina. Dat voorziet je tijdens de zwangerschap of na de bevalling niet alleen van extra comfort, maar ook van vrijheid. Je kunt jouw intieme zones namelijk zelf de verzorging geven die het nodig heeft. Ander voordelen van de bidet fles:

  • Te gebruiken voor billen en vagina
  • Zachte en hygiënische reiniging met water
  • Makkelijk te vullen met koud of lauwwarm water
  • Gebogen mondstuk voor extra comfort tijdens en na de zwangerschap
  • De postpartum spoelfles is draagbaar en discreet mee te nemen in een opbergtasje
  • Overal en altijd een bidet binnen handbereik

Hoe gebruik je een postpartum spoelfles?

Of je nu thuis bent, op werk of op vakantie. Deze kleine intieme-zone-douche neem je altijd met je mee. De bidet is geschikt voor iedereen die de behoefte heeft aan een hygiënisch frisse verzorging na een toiletbezoek. De postpartum spoelfles van Clean Bum gebruik je zo:

  • Vul de bidet met maximaal 360 milliliter koud of lauw water. Desgewenst kun je ook wasemulsie voor intieme zones toevoegen aan het spoelflesje voor extra hygiëne.
  • Draai het mondstuk op de postpartum spoelfles en houd deze ondersteboven. Zo ga je het immers ook gebruiken.
  • Breng het mondstuk richting de intieme zone die je wilt reinigen terwijl je op het toilet blijft zitten. Via de voorzijde van je benen, kun je eenvoudig bij jouw vagina of billen.
  • De bidetfles is ergonomisch gevormd. Dat betekent dat deze een fijne pasvorm heeft in je hand. Knijpen kost weinig tot geen moeite. Zodra je knijpt, komt er een subtiele waterstroom uit het mondstuk van de postpartum spoelfles. Zo creëer je jouw eigen reinigingsritueel. Als je zwanger bent, of behoeft hebt aan dé ultieme frisheid.
Winkelwagen