Over ons - Clean Bum
Over ons

Ons verhaal

Wij van Clean Bum geloven dat het toiletbezoek comfortabeler, hygiënischer en milieuvriendelijker kan, en dringend nodig is. Onze missie is simpel: Voor iedereen comfort en schone billen met een douche wc!

Portabel Bidet van Clean Bum.
Ontstaan

Door het ondervinden van de douche-wc

Clean Bum is ontstaan toen 2 vrienden, jonge ondernemers, tijdens een vakantie de voordelen van de douche-wc leerden kennen. Een bidet of een douche wc gebruikt water na gebruik van het toilet. Water is het natuurlijkste reinigingsmiddel. Het is hygiënischer en duurzamer dan overige opties. Voelbaar frisser en zachter als toiletpapier. Omdat het praktisch onmogelijk om na ieder toiletbezoek onder de douche te springen, is het gebruik van een bidet het beste alternatief!

Toiletpapier

Slecht voor het milieu en is duurder

De productie van een gemiddelde rol toiletpapier kost maar liefst 15 liter water. Het gebruik van een douche wc staat gelijk aan het wassen van je handen. Daarnaast zorgt toiletpapier voor enorm veel extra afval en schadelijke stoffen die in het water terecht komen. Dan hebben we het nog niet gehad over de massale bomenkap en de belasting voor onze aarde.

Cleanbum heeft de beste producten voor intieme hygiene
De bidet van Clean Bum voor wc bril is eenvoudig te installeren en te gebruiken!
Clean Bum douche wc

Makkelijk te integreren

Het unieke van de Clean Bum douche wc is dat het eenvoudig valt te integreren binnen het bestaande toilet. De installatie duurt doorgaans nog geen 15 minuten. Een verbouwing of de aanschaf van een duur bidet systeem is niet nodig. Controleer vooraf wel even op de aanwezigheid van de juiste aansluitingen in het toilet.

Onse inspiratie

Voor steeds meer mensen

Het verhaal van de douche wc heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van nieuwe producten op het gebied van intieme hygiene. Speciaal voor vrouwen is er een lijn ontstaan met o.a. een menstruatiecup sterilisator en de peri bottle draagbare bidet.

Met ons aanbod voldoen we aan een opkomende en blijvende trend. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van hygiene en duurzaamheid. Een douche wc is must voor iedereen die van het toiletbezoek graag een frisse en comfortabele beleving maakt!

THEY DON’T TALK SHIT

Dit zeggen onze klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

Naam review

4.1/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

Naam review

4.1/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

Naam review

4.1/5
SPOEL VOOR EEN GOED DOEL

Maak extra impact op het toilet!

Wij van Clean Bum geloven dat het toiletbezoek hygiënischer en milieuvriendelijker kan. De productie van een gemiddelde rol toiletpapier kost maar liefst 15 liter water. Het gebruik van een douche wc staat gelijk aan het wassen van je handen. Daarnaast zorgt toiletpapier voor enorm veel extra afval. Clean Bum promoot gezondere billen op een schone en milieuvriendelijke manier!

Cleanbum heeft alles wat je nodig hebt om je intieme hygiene goed te onderhouden.
STOP MET WCPAPIER VERSPILLEN | Voor iedereen comfort en schone billen! | Cleanbum
STOP MET PAPIER VERSPILLEN
Voor iedereen comfort en schone billen!
Winkelwagen